Updates

Bedankt voor het enthousiasme!

Gepost op 25 juni 2024

Onze opendeurdag van zaterdag 22 juni 2024 op Post Noord was een groot succes. We danken jullie hartelijk voor het enthousiasme!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina en we laten je als eerste weten als we onze deuren opnieuw opengooien! Tot de volgende keer!

Grondplan

Gepost op 19 juni 2024

Ontdek op bovenstaand grondplan waar je moet zijn.

Download het grondplan als PDF

Programma demonstraties

Gepost op 18 juni 2024

Hierboven vind je het volledige overzicht van alle demonstraties die je kan volgen tijdens de opendeurdag. Tip: zet een alarm op je gsm als je niets wil missen. Bij sommige demo’s kan het wel eens druk worden.

Tot zaterdag?

Eindelijk, een opendeurdag op 22 juni!

Gepost op 16 januari 2024

Brandweer Zone Antwerpen zet voor de derde keer de deuren van haar hoofdkazerne open. Na de opening in 2009, het 200-jarig bestaan in 2017 is het nu op 22 juni 2024 weer zover. De opendeurdag van Brandweer Zone Antwerpen biedt een zeldzame kans om de mensen te ontmoeten die dagelijks klaarstaan om alle inwoners en bezoekers van het grondgebied te beschermen.

Deze opendeurdag biedt een unieke kijk achter de schermen. Het is een uitnodiging om de veelzijdigheid van Brandweer Zone Antwerpen te ontdekken. We laten zien dat ons werk verder gaat dan het bestrijden van branden.

Op de hoogte blijven?

Word je graag op de hoogte gehouden van naar aanloop van onze opendeurdag? Meld je dan aan voor onze nieuwsbief!

Er ging iets mis. Probeer je nog een keer?
Je bent ingeschreven