Programma

Kinderanimatie

voor-de-allerkleinsten

doorlopend

Op het hele terrein

Voor de allerkleinsten valt er uiteraard ook heel wat te beleven. Zo is er een heuse preventiezoektocht, een cluedospel en een vlammetjes-zoektocht. Alle info hierover kan je krijgen in de infostand.

Je kan ook op de foto met Mega Pooka, onze preventie-mascotte. Als je de foto deelt maak je kans op een leuke prijs. het wedstrijdreglement lees je hieronder.

 

WEDSTRIJDREGLEMENT WEES ONZE HELD

 

 1. Deelnemen aan de wedstrijd kan op 22 juni 2024 van 10 uur tot 20 uur.
 2. Elke deelnemer moet minstens 16 jaar oud zijn.
 3. Om deel te nemen moeten de deelnemers voldoen aan de volgende voorwaarden:
  – Plaats een foto met de Mega Pooka van Brandweer Zone Antwerpen op Instagram, Facebook of X binnen het hierboven vermeldde tijdsframe.

– Gebruik de hashtag #WeesOnzeHeld en tag @bzantwerpen in je bericht.

 1. De foto moet zichtbaar zijn voor Brandweer Zone Antwerpen. Het gebruikte profiel moet met andere woorden raadpleegbaar zijn. Dit betekent dat op Facebook de post openbaar moet zijn, en op de andere kanalen de profielen niet zijn afgeschermd.
 2. Een deelnemer mag meermaals aan de wedstrijd deelnemen, maar kan slechts één prijs winnen.
 3. Er worden 10 winnaars geselecteerd op basis van loting.
 4. De winnaars zullen ten laatste 14 dagen na het einde van de wedstrijd bekend worden gemaakt en zal worden gekozen uit de personen die voldoen aan de deelnamevoorwaarden uit punt 4.
 5. De winnaars winnen een goodiepakket van Brandweer Zone Antwerpen.
 6. De winnaars worden ten laatste 14 dagen na het einde van de wedstrijd via het gebruikte sociale mediakanaal verwittigd. Om de prijs te kunnen ontvangen, moeten de winnaars het bericht van de organisator beantwoorden.
 7. De prijs moet aanvaard worden zoals hij is en kan niet worden gewijzigd. Inruilen tegen de geldelijke waarde wordt niet voorgesteld of aanvaard. Brandweer Zone Antwerpen behoudt zich het recht voor de prijs om te wisselen voor een prijs van dezelfde waarde.
 8. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Brandweer Zone Antwerpen, Noorderlaan 69, 2030 Antwerpen.
 9. In geval van misbruik, bedrog of fraude heeft Brandweer Zone Antwerpen het recht om de deelnemer onmiddellijk uit te sluiten van de wedstrijd.
 10. Deze wedstrijd wordt in geen geval gesponsord door, beheerd door of geassocieerd met Meta of X.
 11. De organisator behoudt zich het recht voor een wedstrijd aan te passen, af te gelasten of te verlengen in geval van overmacht.

 

BZA verwerkt eventuele persoonsgegevens van de deelnemers conform de geldende privacyregelgeving en enkel in verband met deze wedstrijd. Wat valt er nog meer te beleven?

Op de hoogte blijven?

Word je graag op de hoogte gehouden van naar aanloop van onze opendeurdag? Meld je dan aan voor onze nieuwsbief!

Er ging iets mis. Probeer je nog een keer?
Je bent ingeschreven